Пътна помощ

Можем да бъде вашият доверен помощник, когато автомобилът ви е претърпял авария или някакъв инцидент.
Когато шофираме, може да се появи неочаквана повреда по автомобила и той да спре внезапно. Познати са ни и много други подобни ситуации, в които се чувстваме объркани или наистина притеснени на пътя. Тези моменти могат да бъдат свързани и с някакъв инцидент, авария или ред други неща. Ако се намираме близо до София, ще ни е необходима пътна помощ с репатрак. Специалистите не препоръчват да се опитваме сами да изтеглим колата си по някакъв начин. В случая само професионалната и бърза намеса може да ни избави от възникналия инцидент. За да използваме съдействието на пътна помощ, ще платим нужната цена, но за сметка на това няма да повредим допълнително превозното си средство или да нарушим закона по някакъв начин.

Какво получават клиентите ни

Когато се нуждаете от бърза и навременна реакция, намирайки се в близост до София, а колата ви е отказала да се движи, извозването ѝ с репатрак е правилното решение в случая. Пътната помощ, която предлагаме, ще ви откара или съответно ще отстрани аварията възможно най-експедитивно и качествено. При положение, че повредата е по-голяма и не може да се реагира на момента, репатракът ще ви помогне да стигнете до София, а там нашите специалисти ще направят пълна диагностика на автомобила. Ако се нуждаете от подмяна на някаква резервна част, техниците ни разполагат с необходимите компоненти, за да заменят каквото е нужно и да ви върнат превозното средство в пълна изправност. Освен това, предоставената услуга е денонощна. Това означава, че когато и да възникне проблемът с колата, няма нужда да чакате някъде на пътя през цялата нощ, защото служителите и репатракът ни са в готовност 24/7 да реагират и да ви помогнат.

Какви са нашите предимства

Професионалната пътна помощ в София със сигурност се отличава с качество и бързина на предлаганите услуги. Нашите специалисти ще се погрижат за превоза на автомобила ви с подходящ репатрак и на изключително достъпна цена. Ще споменем някои от най-важните ни предимства, ако се наложи да ни потърсите:
Дежурни екипи
След подаване на сигнал от вас и връщане на обаждането, специалистите, с които разполагаме в София, ще бъдат при вас в най-кратък срок;

Бързо изпълнение на поръчката и отстраняване на повредата

Ако сме потърсили пътна помощ заради спукана гума, техниците ще я подменят за около 15 минути. Когато проблемът е по-сериозен и не може да бъде разрешен на място, репатракът ни в София ще извози колата до сервиза, където ще се направи диагностиката;

Достъпна цена 

Сумата, която ще платите зависи и от отдалечеността на автомобила и от сложността на ситуацията. Хубаво е да имате предвид, че всеки километър извън зоната на обслужване от пътна помощ се заплаща допълнително;

Смяна на различни консумативи 

Може да се нуждаете от смяна на маслото на ремък или на нещо друго, което може да бъде извършено и на място, без да се извозва колата с репатрак към София.

Да имате номера на добра пътна помощ е изключителна привилегия. Никога не знаете какво точно може да се случи на пътя, докато шофирате, и съответно трябва да сте готови за всяка ситуация. Ако имате коректна фирма в Соифия, към която да се обърнете, няма да сте толкова паникьосани и изнервени.

Ние от Тик-Так-Транс сме насреща!

Защо да ни се доверите

Можем да бъде вашият доверен помощник, когато автомобилът ви е претърпял авария или някакъв инцидент. Пътната помощ, която предлагаме и бързият репатрак, ще ви дадат възможност много експедитивно да се доберете до автосервиза ни в София, където ще се погрижим за отстраняване на повредите. Има възможност да ви окажем съдействие на място, що се касае за нещо по-дребно и във възможностите на специалистите ни. Цените ни са едни от най-добрите в този бранш, защото държим на клиентите и искаме да останат максимално доволни от услугата.